Γιώργος Καραπιπέρης

Γιώργος Καραπιπέρης

Ο Γιώργος Καραπιπέρης ήταν ο άνθρωπος που ξεκίνησε την “art8”, η οποία έλαβε σάρκα και οστά το 2012, και ο πρώτος εισηγητής στην ομάδα τουλάχιστον για δύο περιόδους!

“Όταν το 2010 ξεκινούσα να στήσω τμήμα φωτογραφίας στο Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι  δεν μπορούσα να φανταστώ ότι δυο χρόνια μετά από εκείνη τη πρώτη  μικρή ομάδα θα γεννιόταν  η Art8. Τότε ήταν – Σεπτέμβρης του ’12- που κάνοντας τις εγγραφές έβλεπα να έρχονται κάποια καινούρια ονόματα – ο Λεωνίδας, ο Πάνος, η Έμμυ, ο Ορέστης, ο Χρήστος και οι άλλοι –  που με αγάπη  για την φωτογραφία,  όρεξη, φαντασία και  διάθεση   έγιναν μέλη  της ομάδας και σιγά σιγά το ίδιο της το σώμα.

Κι έγινε η πρώτη έκθεση και ήρθαν κι άλλες, σεμινάρια,  εκδρομές, καλλιτεχνικές και κοινωνικές δράσεις, με αποκορύφωμα το περσινό φεστιβάλ  και η Art8 συνεχίζει, προσελκύοντας και ενσωματώνοντας νέα μέλη,  τον όμορφο ανοδικό δρόμο που ξεκίνησε.

Καθιερώθηκε ως μια από τι κορυφαίες εστίες πολιτισμού στην πόλη μας με σταθερή παρουσία και δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της μέσα από το μάτι του φακού να δείξουν τα μάτια της ψυχής τους.

Είμαι περήφανος για την δράση αυτής της ομάδας και θεωρώ τον εαυτό μου  ευτυχή που υπήρξα μέλος της.”

Scroll to Top