Λεωνίδας Φραγκούλης

Λεωνίδας Φραγκούλης profile

Ο Λεωνίδας Φραγκούλης είναι από τα πρώτα μέλη της art8, και ταυτόχρονα εισηγητής στην ομάδα. τις περιόδους 2018-΄19 & 20219-΄20.

“Γνώρισα την art8 το 2013, λίγους μήνες μετά την δημιουργία της από μέλη του Καλλιτεχνικού και Παραδοσιακού Εργαστηρίου Αγρινίου. Την παρακολουθώ σε όλη την ενδιαφέρουσα διαδρομή της. Φιλίες, καλλιτεχνικές συμμαχίες, έξοδοι, γέλια, μοιρασιά της όποιας γνώσης και των προβληματισμών μας σε θέματα εικόνας και τέχνης γενικότερα, επέτρεψαν να χτιστεί μια σχέση αλληλοεκτίμησης, μεταξύ των μελών της ομάδας, αυτών που πέρασαν αλλά και όσων παραμένουν ακόμη.

Οι ετήσιες φωτογραφικές εκθέσεις μας εξελίχθηκαν σε φωτογραφικό φεστιβάλ δημιουργώντας έναν ζωηρό καλλιτεχνικό θεσμό στην πόλη μας.

Πολλές οι  εμπειρίες, όλες πολύτιμες και ειδικά όταν από την περσινή χρονιά (2018-’19) ανέλαβα να εισηγούμαι διάφορες θεματικές και να υποστηρίζω θεωρητικά αλλά και τεχνικά τα μέλη της ομάδας.

Δεν ξέρω πόσα πράγματα κατόρθωσα να επικοινωνήσω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι προσωπικά έγινα καλύτερος άνθρωπος, και λογιζόμενος το μεγάλο όφελος, επιθυμώ να ευχαριστήσω την art8 εκ βαθέων”.

Βιογραφικό:

Ο Λεωνίδας Φραγκούλης γεννήθηκε στην Αθήνα τον Μάϊο του 1963.

Σπούδασε Αρχιτεκτονική στην Βενετία όπου αποφοίτησε τον Νοέμβριο του 1990.

Ζει στο Αγρίνιο και εργάζεται ως αρχιτέκτονας ενώ παράλληλα διδάσκει τις τεχνικές του φωτογραφικού μέσου και ενθαρρύνει σε τρόπους έκφρασης μέσω αυτού.

Scroll to Top