Πρόσκληση σε φωτογραφικό περίπατο με την art8

Πρόσκληση σε Φωτογραφικό περίπατο

Το Photopolis Agrinio Photo Festival και η φωτογραφική ομάδα art8 σας προσκαλούν σε φωτογραφικό περίπατο την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 στο Αγρίνιο.
Θα φωτογραφίσουμε τα σημεία της πόλης μας, στα οποία περπατάμε κάθε μέρα και μέσα από το φακό μας θα ανακαλύψουμε σημεία στα οποία συνήθως δεν δίνουμε σημασία.
Επίσης θα είμαστε παρόντες στον Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης», ο οποίος θα διοργανωθεί την ίδια μέρα στην πόλη μας και ο τερματισμός θα γίνει στην κεντρική πλατεία.
Στον περίπατο μπορούν να λάβουν μέρος οι πάντες, αρκεί να έχουν μαζί τους κινητό με κάμερα ή φωτογραφική μηχανή. Τα πιο έμπειρα μέλη της ομάδας θα υποστηρίξουν τεχνικά τους αρχάριους.
Οι φωτογραφίες που θα δημιουργηθούν, μαζί με αυτές επόμενων εξορμήσεων, θα αποτελέσουν υλικό για έκθεση φωτογραφίας στο Φωτογραφικό φεστιβάλ Αγρινίου 2023.
Το θέμα θα είναι ελεύθερο, στόχος είναι να διερευνήσουμε τη σχέση μας με την πόλη και τους ανθρώπους, την αρχιτεκτονική, την ιστορία και τη φύση.

Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στον τόπο συγκέντρωσης, στο χώρο του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου (οδός Γαλάνη 4 και Ηρώων Πολυτεχνείου, πλατεία Χατζοπούλου) στις 09:00, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.
Όσοι αγαπάτε την φωτογραφία είστε καλεσμένοι μας!
Πληροφορίες: 6977904118

Scroll to Top